Presentació

"Això no és una flashmob" és un projecte promogut per la Xarxa d'Equipaments Culturals del Prat de Llobregat, que busca la participació de la ciutadania en l'organització d'una flashmob que pren com a centre temàtic la dansa.

Com el seu nom indica, no estem parlant exactament d'una flashmob, si no d'un projecte de caràcter ciutadà que busca involucrar a diferents col•lectius i persones en la creació d'una peça de dansa de caràcter efímer, des de la coreografia fins al moment del ball, i per tant, potenciar les relacions entre els diferents agents creatius de la ciutat. La filosofia flashmob es manté, però, en el seu caràcter esporàdic i inesperat, en la seva difusió a través de les xarxes socials i el boca-orella, i en la participació multitudinària.

A què esperes per apendre't la coreografia?

domingo, 28 de noviembre de 2010

Dinamitzacions al carrer

Els dies 18, 19 i 22 de novembre vam fer sortides al carrer amb alguns dels ballarins que participaran a "Això no és una flashmob". La gent quedava bocabadada de trobar-se en mig del "mercadillo" amb una coreografia de bollywood o bé mentre esperaven al CEM Fondo d'en Peixo amb una coreografia de hiphop.
Vas veure alguna de les dinamitzacions?No hay comentarios:

Publicar un comentario