Presentació

"Això no és una flashmob" és un projecte promogut per la Xarxa d'Equipaments Culturals del Prat de Llobregat, que busca la participació de la ciutadania en l'organització d'una flashmob que pren com a centre temàtic la dansa.

Com el seu nom indica, no estem parlant exactament d'una flashmob, si no d'un projecte de caràcter ciutadà que busca involucrar a diferents col•lectius i persones en la creació d'una peça de dansa de caràcter efímer, des de la coreografia fins al moment del ball, i per tant, potenciar les relacions entre els diferents agents creatius de la ciutat. La filosofia flashmob es manté, però, en el seu caràcter esporàdic i inesperat, en la seva difusió a través de les xarxes socials i el boca-orella, i en la participació multitudinària.

A què esperes per apendre't la coreografia?

domingo, 28 de noviembre de 2010

Assajos oberts

Durant el cap de setmana del 20 i 21 de novembre van tenir lloc als Centres Cívics Jardins de la Pau i Sant Jordi-Ribera Baixa els primers assajos oberts. Allà vam poder aprendre la coreografia i fer un primer contacte amb alguns participants de "Això no és una flashmob".

Assajos oberts, tot aprenent la coreografia

Assajos oberts, tot aprenent la coreografia

No hay comentarios:

Publicar un comentario