Presentació

"Això no és una flashmob" és un projecte promogut per la Xarxa d'Equipaments Culturals del Prat de Llobregat, que busca la participació de la ciutadania en l'organització d'una flashmob que pren com a centre temàtic la dansa.

Com el seu nom indica, no estem parlant exactament d'una flashmob, si no d'un projecte de caràcter ciutadà que busca involucrar a diferents col•lectius i persones en la creació d'una peça de dansa de caràcter efímer, des de la coreografia fins al moment del ball, i per tant, potenciar les relacions entre els diferents agents creatius de la ciutat. La filosofia flashmob es manté, però, en el seu caràcter esporàdic i inesperat, en la seva difusió a través de les xarxes socials i el boca-orella, i en la participació multitudinària.

A què esperes per apendre't la coreografia?

lunes, 31 de enero de 2011

Això no és una flashmob, el procés


Del 2 al 23 de febrer de 2011
Centre Cívic Sant Jordi-Ribera Baixa
"Això no és una flashmob, el procés" és l'exposició resultant de tots els documents gràfics, fotografies, vídeos i comentaris que documenten com es va gestar i desenvolupar la Flashmob, que va tenir lloc a la Fira Avícola el dissabte 11 de desembre de 2010, des dels seus inicis fins al dia de la mostra.

Web del CC Sant Jordi-Ribera Baixa

No hay comentarios:

Publicar un comentario